Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

 

 

 

Kotlíky na oheň

 

Smaltované kotlíky

 

Nejprodávanější smaltovaný kotlík:

Smaltovaný kotlík 16 L + nerezová naběračka

Smaltovaný kotlík 16 L + nerezová naběračka

 

 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 755 Kč
skladem
naše cena 7 850 Kč
skladem
naše cena 309 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Maďarská směs koření na perkelt 100 gMaďarská směs koření speciálně na perkelt. Maďarskou směs koření můžete použít i na guláš s zvěřiny,... arr3Nerezový kotlík 30 L (1,5 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Nerezový kotlík 30 L (1,2 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Smaltovaný kotel 80 L + smaltované talíře 12 ks PLUS 600Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotel. Objem: 80 L. Smaltované talíře. 12 ks. Smaltovaná...

Levné kotlíky

ANKETA

Jaký kotlík používáte ?

Smaltovaný kotlík 40% Nerezový kotlík 20% Mědený kotlík 18% Litinový kotlík 21%

KONTAKTY

enet corp, s.r.o.
Sklad: Areál PD - Viničné
Družstevná ulica 33, 900 23, Viničné, Slovensko
tel: SHOP-objednat tovar: +421 905 580 562
info@levnekotliky.cz
Sklad/Tech. info/Stav objednávek:+421 948 212 600
Reklamace: +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas enet corp, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 24, Bratislava 821 06, IČO 46800565, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 83619 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů