Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

 

 

 

Kotlíky na oheň

 

Smaltované kotlíky

 

Nejprodávanější smaltovaný kotlík:

Smaltovaný kotlík 16 L + nerezová naběračka

Smaltovaný kotlík 16 L + nerezová naběračka

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 5 100 Kč
skladem
naše cena 820 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Nerezový kotlík 30 L (1,5 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Nerezový kotlík 30 L (1,2 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + drátěný koš 18 LKotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené... arr3Smaltovaný kotel 80 L + smaltované talíře 12 ks PLUS 600Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotel. Objem: 80 L. Smaltované talíře. 12 ks. Smaltovaná...

Levné kotlíky

ANKETA

Jaký kotlík používáte ?

Smaltovaný kotlík 40% Nerezový kotlík 21% Mědený kotlík 18% Litinový kotlík 20%

KONTAKTY

enet corp, s.r.o.
Sklad: Areál PD - Viničné
Družstevná ulica 33, 900 23, Viničné, Slovensko
tel: SHOP-objednat tovar: +421 905 580 562
info@levnekotliky.cz
Sklad/Tech. info/Stav objednávek:+421 948 212 600
Reklamace: +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů